Gravearbeid

I forbindelse med at vi skal over til Telenor som tv og bredbåndsleverandør i løpet av året så vil det bli litt gravearbeid rundt blokkene framover. Det skal graves i mellom blokkene på kortsidene. Det er BN Entreprenør som skal stå for gravingen.

Ohmia Charging

Til beboere i Kolstadflaten Borettslag. Takk for at ditt boligselskap har valgt Ohmia Charging som totalleverandør av ladetjeneste for ladbare biler. Vi tar ansvar for alt når det kommer til lading av ladbare biler i ditt boligselskap – bortsett fra å koble laderen til bilen. Bestill lading i vår nye bestillingsløsning her! Eller gå inn på www.ohmiacharging.no/bestilling Det vil være fire midlertidige ladepunkt ved vaktmestergarasjen, som kan brukes med tilsendt RFID brikke fram til det blir montert flere ladere på …

Nytt låssystem

For å unngå at beboere ikke kommer seg inn i oppgangen sin i forbindelse med montering av nytt låssystem så vil det gå an å bruke den gamle nøkkelen sin fram til alle brikker er utlevert. Dato for utlevering av brikker kommer senere.

Nytt låssystem

Vår leverandør er så smått i gang med vårt nye låssystem. Når det gjelder brikkeutdeling så vil det komme lappe i postkassen når dette kan hentes og i tillegg SMS. KF45, 47 og 49 vil være første tun som blir tatt.

Parkeringsplass ved Skogly

Vi har gjort om parkeringen nede ved Skogly. Parkeringen rett utenfor Skogly er for ansatte og styremedlemmer, mens den som ligger mot nr. 39 er for beboere i 39 og 45. Dette for å unngå at parkeringen blir fyllt opp ved arrangement ved Botan.

Beboeråpent 11/12

Beboeråpent Onsdag 11/12 utgår. Kommer sterkere tilbake neste uke.

Julaftenselskap for enslige

Saupstad frivillighetssentral arrangerer julaften for enslige. Saupstad Frivillighetsentral inviterer til julaftenselskap på saupstad Bydelskafe/storstua, Søbstad helsehus fra kl 16:00 – 21:00 på julaften.

Julegrantenning Lørdag 30. November på Saupstad bydelskafe

Saupstad frivilligsentral ønsker velkommen til førjulsarrangement 14.00: Familieunderholdning med trylling og buktaling v/ Sylfest Myklatun 15.00: Julegrantenning med nisseorkester, allsang, pepperkaker og besøk av julenissen Gratis og åpent for alle 🙂 Det blir også mulighet til å besøke det nye lokalet til Saupstad frivilligsentral Arr: Saupstad frivilligsentral

Torgbod til åpningsmarkeringen

Ønsker du å bidra med torgbod i forbindelse med åpningsmarkeringen lørdag 7. desember? Bli med å lage julemarked på Saupstad torg. Lørdag 7. desember markeres “Ny giv for Saupstad lokale sentrum” med reåpning av biblioteket, nytt lokale til frivilligsentralen og åpning av en ny helsestasjon. Ordfører holder tale og nisseorkester spiller kl 12.00. Det vil bli ulike aktiviteter innendørs fra kl 11.00 – 14.00. I denne anledning ønsker vi å skape en hyggelig «julemarkedstemning» – og leier inn et par …