Til beboere i Kolstadflaten Borettslag.
Takk for at ditt boligselskap har valgt Ohmia Charging som totalleverandør av ladetjeneste for ladbare biler.
Vi tar ansvar for alt når det kommer til lading av ladbare biler i ditt boligselskap – bortsett fra å koble laderen til bilen.
Bestill lading i vår nye bestillingsløsning her!
Eller gå inn på www.ohmiacharging.no/bestilling
Det vil være fire midlertidige ladepunkt ved vaktmestergarasjen, som kan brukes med tilsendt RFID brikke fram til det blir montert flere ladere på de andre parkeringsplassene. Det vil på sikt bli en lader per kunde.
Videre framdrift for utbygging av ladere kommer fortløpende både på mail og Kolstadflatens hjemmeside.
Dette er en helt ny bestillingsløsning, som skal gjøre det enkelt for deg å bestille ladetjeneste fra Ohmia Charging.
Dersom det er noe som ikke fungerer slik du forventer eller det er noe som er uklart, send oss gjerne en e-post til ohmia@ohmiacharging.no. Har du ikke behov for vår ladetjeneste nå, kan du enkelt bestille fra oss når behovet oppstår, så kommer vi for å montere lader hos deg.
Kort om Ohmia Charging:
Ohmia Charging tar investeringen av en komplett ladepark i ditt boligselskap uten kostnader for fellesskapet.
Vi etablerer ladeparken med fulldekning for alle p-plasser, slik at beboere kan koble seg til ladeanlegget når behovet for lading melder seg. Det er ingen bindingstid på ladetjenesten for beboere i boligselskapet.
Lading blir enkelt, smart og rettferdig:
Du får en forutsigbar og enkel løsning. Du betaler en etableringskostnad for å få tilgang til ladetjenesten og en fast månedskostnad avhengig av ditt ladebehov. Skulle ditt ladebehov endres, kan månedskostnaden enkelt justeres. Inkludert i månedskostnaden er leie av ladeboksen og ladeanlegget, strømforbruk, drift, forsikring og årlig service av anlegget. Enkelt!
Det er vårt ansvar å levere en ladeteknologi som spiller på lag med alle de nyeste standardene, og det er vår oppgave å sørge for at anlegget oppdateres i takt med behovene fremtidens elbiler vil ha. Blir en lader ødelagt eller ikke fungerer som den skal, reparerer eller erstatter vi den. Smart!
Kun de som trenger lader betaler for tjenesten. Med vår løsning er det ikke bare de som har ladbar bil som er vinnerne, men også de som ikke trenger lader nå. Alle får tilrettelagt for lading når boligselskapet inngår avtale med Ohmia Charging, og det vil resultere i en verdiøkning av boligen – uten noen kostnad. Rettferdig!
Alle spørsmål og henvendelser knyttet til ladetjenesten blir håndtert av vår egen serviceavdeling.
Kontakt oss gjerne på telefon 46 42 60 00.
Les mer om ladetjenesten HER
Eller ved å gå inn på www.ohmiacharging.no

Del på Facebook