Ønsker du å bidra med torgbod i forbindelse med åpningsmarkeringen lørdag 7. desember?

Bli med å lage julemarked på Saupstad torg.

Lørdag 7. desember markeres “Ny giv for Saupstad lokale sentrum” med reåpning av biblioteket, nytt lokale til frivilligsentralen og åpning av en ny helsestasjon. Ordfører holder tale og nisseorkester spiller kl 12.00. Det vil bli ulike aktiviteter innendørs fra kl 11.00 – 14.00.

I denne anledning ønsker vi å skape en hyggelig «julemarkedstemning» – og leier inn et par boder som kan benyttes for salg av håndverk, håndarbeid, julebakst eller annet som passer inn. Det kan også være en stand fra lag/forening.

Arrangementet er et samarbeid mellom Trondheim kommune v/ Saupstad bibliotek og Saupstad helsestasjon, Områdeløft, Heimdal videregående skole, Søbstad helsehus og Saupstad frivilligsentral.

Har du lyst å leie plass i en bod? Hver bod har tak, bord for å legge fram varer, stoler og tilgang til strøm. Du leier gratis, og tar kontakt med

Saupstad frivilligsentral på mail: post@saupstad.frivilligsentral.no.

Påmeldingsfrist innen 2. desember. Oppgi hva du ønsker å selge og hvor mange bord og stoler du trenger. Lokale aktører fra Saupstad blir prioritert. Alle bodene skal være ferdig rigget til kl 11.00 og oppryddingen er kl 14.00. Alle som deltar har ansvar for å rydde etter seg selv.

Velkommen til å skape et hyggelig julemarked:-)

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Saupstad Frivilligsentral:

post@saupstad.frivilligsentral.no eller Camilla 977 70 746

Del på Facebook